Elcker-Ik verjongt en u kan ons daarbij helpen

Inmiddels is dit huis aan vernieuwing toe. Vandaag zijn we volop bezig om het op te frissen naar de smaak en de noden van de jongeren. We doen dit samen mét hen. Raouf, een jonge architect, en Wietse, een jonge interieurontwerper en activist, zijn volop bezig met de verbouwing. Koen, Elisabet, Jan, en Karolien vertegenwoordigen de jonge generatie nu reeds in onze stuurgroep. Students & Youth4climate, Hart boven Hard, de Syrische en Somalische gemeenschappen … ook zij geven de ziel van Elcker-Ik een nieuw elan. Taal-Onthaal blijft elk jaar honderden nieuwkomers helpen om hun plek in onze samenleving te vinden.

Velen onder u komen hier reeds jaren over de vloer. Velen onder u zijn altijd kritisch en maatschappelijk actief geweest. Velen onder u zijn hoopvol dat jongeren het heft in handen nemen voor een betere wereld.

Elcker-Ik wil deze jongeren steunen, en zo haar traditie doorgeven aan de volgende generatie. Daar kan u bij helpen. Wie zich als vrijwilliger wil engageren, graag. Laat het ons weten. Wie ons als sponsor wil steunen, héél graag. We hebben 100.000 euro om de verbouwingen rond te krijgen. De helft hebben we reeds binnengehaald. Voor de laatste financiële loodjes doen we een beroep op u. Tegen eind februari willen we ons budget rond hebben, na de zomer willen we klaar zijn met de verbouwing.

Elke steen telt.

Doe mee, spreek vrienden aan, en wees genereus. Of help ons met de organisatie van evenementen om fondsen te werven. En doe het vooral nu. Voor de toekomst. Van de jonge generatie.

Dank u. Van harte,

Hugo Ongena, voorzitter, Yaël Brakin, coördinator, en al de jongeren die zich maatschappelijk engageren.

Stort uw gift op rekeningnummer BE10 0000 0000 0404 van de Koning Boudewijnstichting met als mededeling de projectcode van Elcker-Ik: 128/3116/00101, u krijgt dan in februari automatisch een fiscaal attest.

Terug